Whistlecopter® is embodied in US Patent No 9279646
whistlecopter mobile menu

Filmele cu mult sex

2682 day ago

Fie că ești în căutarea unor filme sexuale de care să te bucuri cu persoana iubită sau pentru tine, există un film pentru tine.

De la blockbuster la comedii romantice, există un film care se potrivește oricărei dispoziții și gust.

Intimitate

În timpul mișcării #MeToo, intimitatea în filmele sexuale a crescut în proeminență. Industria este mai conștientă de asigurarea siguranței actorilor și a instituit mai multe standarde industriale pentru a-i proteja pe actori. Profesioniștii în intimitate sunt instruiți în practici informate de traumă, biomecanica pentru sex și primul ajutor pentru sănătatea mintală.

Intimitatea în filmele sexuale vor include scene de intimitate fizică și diversitate. Aceste scene vor prezenta sunete diverse și vor portretiza o gamă largă de oameni. Aceste scene vor arăta relații îndoielnice într-un mod consensual și sănătos. Aceste scene vor arăta, de asemenea, igiena și îngrijirea corespunzătoare.

Intimitatea în scenele de sex va fi atent coregrafiată. Actorii vor avea timp să exerseze și să se pregătească pentru sunete, iar aceștia vor fi învățați modul potrivit de a obține sunetele din personajul lor.

Skinflick

Până acum, titlul filmului de sex a fost sinonim cu senzații tari ieftine și puțin altceva. Cu toate acestea, industria filmelor sexuale valorează acum miliarde de dolari pe an. În comparație cu trecutul, noua generație de filme este suficient de bine echipată și atrăgătoare pentru a atrage vizitatorii la cinema. În mod similar, filmele sexuale sunt o remiză în multe orașe în care lansările de la Hollywood sunt rare. Cu toate acestea, aceasta este o piață aglomerată și una care are mult loc de îmbunătățire.

Primul film care a ajuns pe marele ecran a fost primul film de Categoria a III-a din Hongkong. Pasionatul filmelor sexuale va fi probabil interesat de povestea a doi bărbați gay care, după multă convingere, acceptă să dea un gâdilat degetelor de la picioare într-o sală de film artistic.

Eternii

Din punct de vedere istoric, benzile desenate Marvel au evitat să înfățișeze sexul în poveștile lor. Cu toate acestea, Eternals marchează primul film cu supereroi care include o scenă de sex. Scena sa de sex nu este deosebit de grafică, dar este cu câțiva pași peste nivelul obișnuit MCU.

În Eternals, un grup de nemuritori antici care trăiesc pe Pământ sunt trimiși de celestii pentru a proteja oamenii împotriva unui grup malefic cunoscut sub numele de Devianți. Dar când Devianții au reapărut, Eternii au trebuit să ia o decizie. Decizia lor, de a rămâne pe Pământ, a fost una greșită. Misiunea lor nu i-a împiedicat pe oameni să comită propriile atrocități. Dar Eternii sunt capabili să oprească unele dintre aceste războaie.

Legat

Printre cele mai bune filme queer de la mijlocul anilor ’90 a fost Bound. Acest thriller neo-noir a prezentat două femei cu misiunea de a jefui 2 milioane de dolari dintr-o mafie. Ei creează un plan inteligent pentru a face acest lucru și devin iubiți în acest proces.

Este greu să nu-ți placă filmul, care prezintă o narațiune convingătoare, evocatoare și câteva momente memorabile. Este, de asemenea, un exercițiu priceput în realizarea de filme.

Una dintre cele mai memorabile scene din Bound este cea care explică numele de sex-speak al filmului. În film, Corky (Gina Gershon) își întreabă iubita, Violet (Jennifer Tilly), marea întrebare despre sex. Ea nu prea știe la ce să se aștepte, dar Violet este dornică să-i arate bărbatului ei ce îi lipsește.

Visatorii

Probabil cel mai bun film care a fost proiectat în 2003, Visătorii este un film porno  bazat pe revolta istorică a studenților din Paris din 1968. Îi joacă pe Eva Green, Louis Garrel și Michael Pitt.

Filmul este bazat pe un roman al lui Gilbert Adair. Este o poveste despre majorat despre trei tineri studenți din Paris care se îndrăgostesc și se dezdrăgostesc unul de celălalt. Este, de asemenea, o poveste a primei dureri de inimă.

Povestea urmărește un student universitar american (Michael Pitt) care vine la Paris pentru o conferință academică și se îndrăgostește de o femeie (Eva Green). De asemenea, se împrietenesc cu doi tineri gemeni parizieni, Isabelle (Eva Green) și Theo (Louis Garrel).

Filmul este plasat la Paris în 1968, o perioadă în care studenții și muncitorii se luptau cu poliția de pe străzi. Este o experiență de film viscerală. Există un act ale destinului care salvează viețile personajelor.

Ia un Boner

Să faci un demers într-un film sexual poate fi o provocare. Nu numai că trebuie să respectați regulile de angajare ale unui cenzor, dar nu vă aflați întotdeauna într-un mediu sigur, și anume un studio. În timp ce așteptați ca erecția dvs. să-și facă efectul, sunteți urmărit și de personalul de producție, de colegi actori și, dacă aveți noroc, de un public. Așadar, nu încerci doar să profiti la maximum de timpul tău, ci și să eviți să fii jenat sau înșelat. Deci, trebuie să știi ce să faci, unde să faci și când să o faci.

Există mai multe modalități de a obține o dezgustă, de la folosirea unui vibrator, la folosirea unui glonț magic, la administrarea unui medicament pe bază de rețetă. Utilizarea unui medicament pentru erecție poate avea și efecte adverse. Deci, este înțelept să rămâneți la opțiunile mai sigure.

Comments are closed here.

Whistle Copter

I’m PayPal Verified